GÜNDEM

33.Mesudiye İlçe Kurultayı 3.Değerlendirme Toplantısı Ankara Mesudiyeliler Derneğinin Ev Sahipliğinde Yapıldı.

hüseyin okumuş
725091 Görüntüleme
29 Nisan 2024 22:10
Son Güncelleme: 29 Nisan 2024 22:10
33. Mesudiye İlçe Kurultayı 3. Değerlendirme Toplantısı, Ankara Çavdar Derneği'nde gerçekleşti. Toplantıya önemli isimler katıldı ve çeşitli konular ele alındı, özellikle çevre, doğa, demokrasi ve Mesudiye'ye yönelik konular ön plandaydı.

33.Mesudiye İlçe Kurultayı 3.Değerlendirme Toplantısı Ankara Mesudiyeliler Derneği  organizesi ile Ankara Çavdar Derneğinde Yapıldı. Toplantı Ankara Mesudiyeliler Derneği Başkanı  ’in Açılış konuşması ve Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Bir 3 kişi ve şunu diyen bir yazı '28 Nisan 2024 Pazar 13:00 33.COEЛCE 33.. 33 33.MESTD YEILCE KURULTAYI 3.Değerlendirme Çavdar Dernek Lokali Toplantisı Kızılay ANKARA S U D D U S M m R U 33 Mesudiye İlçe Kurultan Değerlendirme Toplantısı Ankara Mesudiyeliler Derneğinin Εν Sahipliğinde Yapıldı.' görseli olabilir

Toplantıyı yönetmek üzere Divan başkanlığına Fahri ULUSOY Muzaffer Ünver Divan Katipliklerine  Ayhan AYDIN ve Nevzat KAYHI dan oluşturuldu.

Toplantıya Katılan CHP Ordu Milletvekili Mustafa ADIGÜZEL, Oktay EKŞİ, Mesudiye Geliştirme Vakfı Başkanı Prof. Dr. Aziz EKŞİ, ve Halil ÇAKIR  İYİ Parti Ankara il Bşk. Yener YILDIRIM, Aka Gündüz ÖZDEMİR, ,Mesudiye Belediye Başkanı Cengiz KOÇYĞİT , CHP Mesudiye İlçe Başkanı Vedat KARADUMAN, Orman Bakanlığı Daire Başkanı Sıtkı ÖZTÜRK , Mesudiyeliler  Dernek Başkanı Erdal YILMAZ  Yönetim Kurulu  üyeleri Semra EKŞİ, Ayhan AYDIN, Ahmet Şevket TÜRK ,Gültekin DEMİR ,Metin EROL ,Erol ÇOŞKUN, Nazmi ERDEM ,Erol BİÇER, Mustafa Vural,Kamil ERDEM, Ankara Mesudiyeliler  Dernek Başkanı Fahri ULUSOY, Çavdar Dernek Başkanı Necmi Ünver, Ordu Çepni Dernek Başkanı, İstanbul Demokrat Ordulular Platformu Genel Sekteri Hüseyin OKUMUŞ , , Önceki Dönem Mesudiyeliler Dernek Başkanı Salih EROL ,Önceki dönem İstanbul Mesudiye Spor Başkanları İsa BAŞARSLAN ,Yüksel ŞENER Turizm ve Kültür anlığından  Kıymet ÜNVER Mesudiye Muhtarlar dernek başkanı ve Merkez muhtarı Kurtuluş AÇIKGÖZ ve Çavdar Muhtarı  Mesudiyelilerin yoğun katılımı ile başladı.  Toplantı Gündemi oluşturuldu   Gündem Maddeleri 2.Değerlendirme kararları ve ilave olarak Katılımcılarla oluşturuldu.

Bir 7 kişi ve şunu diyen bir yazı 'CR08O Hüseyin HüseyinOkumuş Okumuş 28Nisan202413:40 28 Nisan 2024 13:40' görseli olabilir

1.Madde: Çevre, Doğa, Doğada Yaşayan Canlılar, Akarsular, Hava kirliliği HES ve RES lerin ve köylerdeki ormanların sorunları tartışmaya açıldı.

Katılımcıların konular üzerindeki görüş bildirmeleri ve çözüme yönelik yapılması gereken müzakereler yapıldı.

2 Madde: Mesudiye de 14,16 Eylül tarihinde  yapılan Dünya Demokrasi Formu 2023 hakkında  bilgilendirme yapılmak üzere Pof. Dr. Aziz EKŞİ nin sonuçları ve Mesudiye üzerinde ki dünyanın bakışını anlattı.

CHP Ordu Milletvekili Mustafa ADIGÜZEL Söz alarak konular hakkında kendisinin ve CHP nin yapması gerekenleri ve öncülük yapmak üzere hazır olduğunu anlattı.

3. Madde: Kurultayın işleyişi ve  düzenlenmesi ve gündeme dair  mayıs ayında bir tek gündemli toplantının yapılmasına yönelik çalışmaların yapılmasına

4. Mesudiye Belediye Başkanı Sn.Cengiz KOÇYİĞİT in Mesudiyeye yönelik eleştirilere ve sorulara cevap vermesi Mesudiye ye yönelik projelerinin anlatması ile

Mesudiyeye yönelik  Gündem Dışı Temennilerin konuşulması ile sona erdi.

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilirBir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi görseli olabilir

Bir 7 kişi ve ders çalışan insanlar görseli olabilir

Bir 5 kişi ve ders çalışan insanlar görseli olabilir

Bir 7 kişi ve ders çalışan insanlar görseli olabilir

Bir 8 kişi ve ders çalışan insanlar görseli olabilir

Bir 8 kişi görseli olabilir

Bir 8 kişi görseli olabilir

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi, ders çalışan insanlar ve yazı görseli olabilirBir 4 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Hüseyin HüseyinOkunus Oktmnuş 28Nisan202413:41 28 Nisan 2024 13:41' görseli olabilir

Bir 5 kişi, ders çalışan insanlar ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi, ders çalışan insanlar ve yazı görseli olabilir

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Belediyeler hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

• Oyal ÇEVİK

Katılan bazı isimler yaptıkları görevler belirtilerek yazılmış. Ben CHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi olarakta oradaydım. Bilginize.