GÜNDEM

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mobil Aşevi, Ramazan’da sıcak yemek ikramında bulunacak dedi.

hüseyin okumuş
349813 Görüntüleme
27 Şubat 2025 00:16
Son Güncelleme: 27 Şubat 2025 00:16
Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da mahallelerde iftar öncesi vatandaşlara sıcak yemek ikramında bulunacak. Ramazan ayı boyunca Mobil Aşevi, her akşam farklı bir mahallede bin kişilik yemek dağıtacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Mobil Aşevi, Ramazan’da sıcak yemek ikramında bulunacak dedi.

Paylaşmanın ve dayanışmanın öne çıktığı Ramazan ayı için çalışmalarını tamamlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da mahallelerde sıcak yemek ikram edecek. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Mobil Aşevi, kent merkezinde her akşam farklı bir mahallede bin kişilik yemek dağıtımı yapacak. Büyükşehir Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan bin kişilik dört çeşit yemek, mahallelerde muhtarlarca belirlenen ve duyurusu yapılan noktalarda dağıtılacak.

Fotoğraf açıklaması yok.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Belediyeler hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.