GÜNDEM

Bir Çocuğun Gülüşünde Toplumu Yeniden İnşa Etmek: Yoldaş Yusuf İçin Omuz Omuza Çağrısı

|
260515 Görüntüleme
Beykozlu Mesudiyeliler Derneği Başkanı Kemal BAŞARAN ve Yönetimi öncülüğünde Bir Çocuğun Gülüşünde Toplumu Yeniden İnşa Etmek: Yoldaş Yusuf İçin Omuz Omuza Desdek Çağrısı
Bir Çocuğun Gülüşünde Toplumu Yeniden İnşa Etmek: Yoldaş Yusuf İçin Omuz Omuza Çağrısı
Modern dünyanın getirdiği bireyselleşme dalgasına karşı, Anadolu’nun kadim "imece" ve "hemşehrilik" kültürü İstanbul’un kalbinde yeniden hayat buluyor. Beykozlu Mesudiyeliler Derneği, sadece bir yardım gecesi değil, bir toplumun en saf halini; yani bir evladını yaşatmak için nasıl tek bir vücut olabildiğini kanıtlamak üzere büyük bir organizasyona imza atıyor.
Sessiz Bir Çığlığa Ortak Ses Olmak
DMD kas hastalığı ile mücadele eden küçük Yoldaş Yusuf, bugün sadece ailesinin değil, vicdan sahibi her bireyin "yoldaşı" olma yolunda. Bir çocuğun koşmak, oynamak ve en doğal hakkı olan "büyümek" özgürlüğünün elinden alınmasına izin vermemek için Mesudiyeli sanatçılar, notalarını bu kez umut için birleştiriyor.
31 Ocak 2026 gecesi Kavacık’ta yükselecek olan sesler sadece müzik değil; bir toplumun zor günde nasıl kenetlendiğinin ve "biz" olmanın kutsallığının yankısı olacak. 100 ₺ gibi sembolik bir bedelle alınan her bilet, Yusuf’un yarınlarına atılan sağlam birer adım, toplumsal dayanışmanın somut bir göstergesidir.
Bir Arada Olmanın Gücü
Sosyolojik açıdan bu etkinlik; derneklerin sadece birer tabela değil, toplumsal yaraları saran birer "merhamet yuvası" olduğunu hatırlatıyor. Sanatçının aynı sahneyi paylaşması, bireysel başarıların ötesinde "toplumsal fayda" paydasında buluşmanın en güzel örneğini teşkil ediyor.
Unutmayın: Yusuf'un mücadelesi sadece tıbbi bir süreç değil, bizim bir arada kalma sınavımızdır.
Etkinlik Bilgileri ve Sahne Alacak Sanatçılar
Beykozlu Mesudiyeliler Derneği tarafından organize edilen bu anlamlı gecede, memleketimizin sevilen sesleri Yoldaş Yusuf’a umut olmak için sahne alacak:Fotoğraf açıklaması yok.
Kenan Başaran
Erol Aydoğan
Canan Başaran
Menderes Koç
Sedat Ünver
Yusuf Kovancı
Bülent Yılmaz
Sinan GÜNDOĞDU
Hüseyin Öztürk
Emir Öztürk
Tarih: 31 Ocak 2026
Yer: Kavacık, Beykoz
Bilet Bedeli: 100 ₺
Siz de bu büyük dayanışma zincirinin bir halkası olun. Bir çocuğun gülüşü, bir toplumun geleceğidir.şunu diyen bir yazı '31 OCAK MARI CUMARTESİ 19:00 SAVASO'S, OLDAŞ DMD YOLDAŞ YUSUF ÇAKIR İÇİN EL ELE HASTASILIĞIİLE HASTASILIGIEENCC 2016 ORGANIZE YOLDAŞ YUSUF' UMUT OLALIM DRDU TESUDIEIN MESUDİYE 2016 иΘΣ DMD SAVAŞÇIŞI YOLDAS YUSUF İCIN YARDİM KONSERI BEYKOZLU MESUDİYELİLER DERNEĞİ ÖNCÜLÜĞÜND BASARAN UNVER DMD (DUCHENNE MUSKÜLER DİSTROFİ) HASTASI YOLDAS BÜLENTYILMAZ MESUDİYELİ GÖNÜLLÜ KATILIMIYLA DÜZENLENEN DAYANIŞMA KONSERİNE งพา0 금 เพก YUSUF SMS 4136' Tüm operatőrler 100% VALİLİK BİLET 100 HACERVILMAZ DAVETLİSİNİZ ASLI MEKAN BAKO SALON CUMHURİYET CADDESİ GÜRSEL PLAZA NO 123 RÜZGARLI BAHCE BEYKOZ İSTANBUL HESAP BİLGİLERİ RFANSENSO 31 OCAK 2026 CUMARTESİ Sant1 EKAN ASRI lletişim Kemal BAŞARAN: DAVE BIÇER CADOESIGORSEL AZAN01123' görseli olabilir
 

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.