GÜNDEM

Bora Balcıoğlu: “Silivri’nin Her Mahallesine Dokunuyoruz”dedi.

|
259940 Görüntüleme
(İSTANBUL) – Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, vatandaşların nefes alabileceği alanları artırmak için yürüttüğü çalışmalar kapsamında Ortaköy Mahallesi’nde bulunan Şehit Sabri Tunalı Parkı’nı baştan sona yeniledi. Yenilenen park, kısa sürede vatandaşların kullanımına açılacak.
Bora Balcıoğlu: “Silivri’nin Her Mahallesine Dokunuyoruz”dedi.

Silivri Belediyesi, ilçenin dört bir yanında modern yaşam alanları oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda bin 270 metrekarelik alanda yapılan düzenlemelerle parka iki çocuk oyun alanı, açık alan spor aletleri, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları kazandırıldı.

Ayrıca Ortaköy Aile Sağlığı Merkezi bahçesinde bin 164 metrekarelik alanda sert zemin imalatları tamamlandı, peyzaj çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, “Silivri’mizin her mahallesine dokunmaya, daha güzel yaşam alanları kazandırmaya devam ediyoruz” diyerek projeye ilişkin memnuniyetini dile getirdi.

Fotoğraf açıklaması yok.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.