SİYASET

Çekmeköy Muhtarlıkların da YÜKSEK standartlar devri

935 Görüntüleme
19 Eylül 2014 16:31
Son Güncelleme: 19 Eylül 2014 16:31
Çekmeköy Mahalle Muhtarlıklarının Hizmet kalitesini yükseltmek için Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yüksek tarafından hediye edilen laptop ve yazıcılar Yılmazlar Restourant'ta yapılan bir program ile dağıtıldı.
Çekmeköy Muhtarlıkların da YÜKSEK standartlar devri

Çekmeköy Mahalle Muhtarlıklarının Hizmet kalitesini yükseltmek için Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yüksek tarafından hediye edilen laptop ve yazıcılar Yılmazlar Restourant'ta yapılan bir program ile dağıtıldı.

 

Çekmeköy'ün muhtarlıklarının yerel yönetimler tarafından desteklenmesi ve bu sayede vatandaşın alacağı hizmet kalitesinin artacağını belirten Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yüksek muhtarlar ile uzun uzun dertleşti.

 

Mahallelerinizin sorunlarını Belediye Meclisine Taşıyın

 

Muhtarların mahalleleri ile ilgili sorunlarda önemli bir görevi var. Bu görev sorunları çözüm mercilerine taşımak ve takipçisi olmak bu yüzden her ayın 1-5 arasında yapılan meclis toplantılarına katılarak tüm yetkililerin huzurunda sorunları dile getirerek meclis tutanaklarına girmesini sağlayın. Ben Muhtarlarımızın meclis toplantılarını takip etmemesini doğru bulmuyorum.

 

Sorunlarınız ile ilgili dilekçeleri ilgili müdürlüklerin kaleminden alacağınız tarih sayı numarası ile resmileştirin. Bu sayede süreci gerçekten başlatmış olursunuz. Bu sayede belediye yetkilileri konudan haberdar olur ve çözüm ararlar. Mahalle sakinlerinin görmesi için bu dilekçeleri muhtarlıkların camına asarak üzerinize düşeni yaptığınızı da göstermiş olursunuz.

 

Partilerden çok oy alan Muhtarları dikkate almayan Yanlış yoldadır

 

Muhtarlar seçilmişlerin en önemli aşamasıdır. Gerçekten mahallesinin derdini sıkıntısını en iyi onlar bilir. Belediye yetkililerinin, parti ilçe yetkililerinin muhtarlardan gelecek her sese azami dikkat etmesi gerekir. Muhtarlar kendisi için değil mahallesinde yaşayanlar için isterler. Bu yüzden isteklerine cevap vermek gerekir.

 

Gençlerimizin üstüne kabus gibi çöken BONZAİ illeti ile tek tek değil topyekün bir mücadele vermeliyiz. Bu manada verdiğim önerge ile bunun başlangıcını yaptık. Bu komisyonun kurulması ile okullarda, camilerde ve her yerde Bonzaı den kurtulmak için gereken çalışmaları ivedi yerine getirmeliyiz. Biz belediyede ki görevlerimize seçilirken vatandaş bize "kurban yeri alın, inşaat yapın, ihale alın diye değil, Çekmeköylülerin yararına olacak her türlü soruna eğilelim diye seçti.

 

Yurtdışı gezilerinde Kriter nedir?

 

Çekmeköy Belediyesinin yurtdışına yaptığı gezi çok kişinin ilgisini çekti. Buralara katılmanın kriteri nedir? Mahalle teşkilatları, muhtarlar dururken ahbap çavuş ilişkileri olanların gezilere çıkmasını kimse içine sindiremiyor. Hatta biz bunları konuşunca ilçe kadın kollarına bir Bolu gezisi programı yapmışlar  beni arayanlar "Teşekkür ederiz sayenizde bizi hatırladılar" dedi.

 

Önümüzde bu olan bitenin hesabını soracağımız günler yaklaşıyor. Çekmeköy'de sorunlar varsa bu sorunlara en çok iktidar partisinin ilçe başkanı eğilmelidir. Biz kendilerini sıkıntı olan yerlerde görmek isteriz. Çekmeköy'ün sorunları İspanya'da çözülmez.

 

Meclis Üyeleri Çekmeköy'ün sorunları ile dertlenecek...

 

Çekmeköy Belediye Meclisin de Çekmeköy'ün sıkıntılarını çözmek için uğraşan bir kaç isim dışında hepsinin çalışmasına ihtiyaç var. Kaç tane meclis üyesi kapınızı çaldı. Kaç tanesi vatandaşların dertlerine ortak oldu bir düşünün. Hala adını bilmediğiniz yüzünü görmediğiniz isimler var. Bize verilen görev Çekmeköy Belediye Meclis Üyeliği bu yüzden Çekmeköy'ün sorunlarına her şartta ortak olmak ve vatandaşın haklarını savunmak zorundayız.

 

Toplantıda söz alan bazı muhtarlar "Kurban pazarı" konusunda şikayetlerini dile getirdi. "Vatandaş para için kendisine yapılan bu zulmü unutmayacak" diyerek çaresizliklerini dile getirdi.

 

Toplantının ardından muhtarlara laptop ve yazıcıların dağıtımız yapıldı. Hüseyin Yüksek'e teşekkür eden muhtarlar "Çekmeköy tarihinde görülmemiş bir program oldu. Muhtarlıklarımızın hizmet kalitesini dert eden bir meclis üyemiz olduğu için mutluyuz" derken Hüseyin Yüksek " Söz verdiğim gibi bu gün ve her zaman yanınızdayım. Hizmet için geldik hizmet edeceğiz diyerek Muhtraları yolcu etti.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Belediyeler hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.