GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile görüşmesi sona erdi... Özel: "Hep birlikte olacağız, kazanacağız"

hüseyin okumuş
583562 Görüntüleme
10 Şubat 2025 00:47
Son Güncelleme: 10 Şubat 2025 00:47
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüşmesi sona erdi. Özel, "Birlikteyiz. Hep birlikte olacağız, hep beraber kazanacağız. Türkiye kazanacak" dedi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile görüşmesi sona erdi... Özel: "Hep birlikte olacağız, kazanacağız"

CHP'de cumhurbaşkanı adayı ve ön seçim tartışmaları gündemdeyken CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, yarın saat 12.00'de yapılacak Parti Meclisi (PM) toplantısı öncesi Ankara'da akşam yemeğinde bir araya geldi.                 

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ev sahipliğindeki görüşme saat 20.00'de başladı ve yaklaşık 2,5 saat sürdü.         CHP Lideri Özel, resmi X hesabından İmamoğlu ve Yavaş görüşmesine ilişkin fotoğraflarını "Birlikteyiz. Hep birlikte olacağız, hep beraber kazanacağız. Türkiye kazanacak" notuyla paylaştı.

Bu görüşmenin ardından gözler yarın yapılacak PM toplantısına çevrildi. PM toplantısının gündemi erken seçim stratejileri olacak. Toplantıda ön seçim yol haritası belirlenerek, oylamaya sunulacak.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Belediyeler hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.