Ordu Milletvekilimiz Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana,İl Başkanı Bülent Akpınar, İl Kadın Kolları Başkanı Sakine Kuzu Mesudiye İlçe Başkanı Vedat Karaduman ve partililer ile halk büyük ilgi gösterdi. Mesudiye’nin sorunlarını çözmek için geliyoruz diyen ÜNALAN Toplantıda, ilçenin karşılaştığı sorunları masaya yatırıp çözüm önerilerini PROJELERLE Çözmeye Hazır olduğunu anlattı. Mesudiye Belediye Başkanı Muammer Özer, Yeşilce Eski Belde Belediye Başkanı Fevzi Ünal ve muhtarların da yoğun katılımlarının olduğu toplantıda Katılanlara seslenen Sn. Olgay ÜNALAN
Güzel Mesudiye’min Kıymetli İnsanları,
Mesudiye Belediyemiz üniversitelerin, bilim insanlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların katıldığı şehir, semt ve mahalle forumları düzenleyerek ilçemizi ortak akılla yöneteceğiz.
Cumhuriyet Halk Partisi belediyeleri, 2019’dan bugüne yönettiğimiz şehirlerde yaptığımız gibi, halkçı belediyecilik anlayışıyla, dayanışma, kalkınma ve refah belediyeciliğiyle yöneteceğiz.
Mesudiye Belediyesi kaynaklarını halktan, imkânı olmayanlardan yana kullanacak.
Mesudiye Belediyemiz kaynaklarını ve imkânlarını öncelikle mesleği olmayan genç, geliri olmayan ev kadını, karnı doymayan çocuk, başını sokacak yurt bulamayan öğrenci, karnını doyuramayan emekli bırakmamak için kullanacak.
Mesudiye Belediyemiz dayanışma belediyeciliği yapacak. Mesudiye'miz kadınlar, gençler, yaşlılar, emekliler, çocuklar için yaşanması zor değil, rahat ve huzurlu yerler olacak. Mahallelerimizde bir yerden bir yere gitmek, caddelerinde sokaklarında güvenle ve rahatlıkla yürümek mümkün olacak
Mesudiye’miz herkes için güvenli, herkes için rahat, herkes için huzurlu olacak. Sevgili vatandaşlarımız, Cumhuriyet Halk Partisi olarak söz veriyoruz, taahhüt ediyoruz. İnsan onuruna yaraşır, yaşanabilir, güvenli, Mesudiye’yi oluşturacağız.
Mesudiye Belediyemiz imkânlarını ve gelirlerini adil ve hakça bölüştüreceğiz. Her yurttaşımızın belediye hizmetlerinden eşit şekilde yararlanmasını sağlayacağız. Yönettiğimiz kentlerde dar bir gruba sağlanan imtiyazları kaldırdık, hiç kimse için yeni imtiyazlara izin vermeyeceğiz. Mesudiye’mizi talimatlarla, emirlerle, güç odaklarıyla yönetmeyeceğiz. Mahallelerimizi sakinleriyle yöneteceğiz. Vekalet belediyeciliği yapmayacağız, halkla birlikte halkçı belediyecilik yapacağız.
Doğal kaynakların sınırsız olmadığı bilinciyle tasarrufa önem vereceğiz. Daha yaşanabilir mahalleler ve daha yaşanabilir bir gelecek için doğayı korumaya öncelik vereceğiz.
Mesudiye Belediyemizde Teknolojinin imkânlarını insan aklıyla ve emeğiyle harmanlayıp hizmetlerimizi yurttaşlarımızın ayağına götüreceğiz. Yaşamı kolaylaştıran akıllı mahalleler yaratacağız.
Bütün bu belediyecilik hizmetlerimizin merkezine değer olarak hamiyeti, erdemi koyacağız. Ülkesinin ve vatandaşlarının mutluluğunu, refahını ve haysiyetini her şeyin önüne koyan hamiyetli, erdemli kadrolarla çalışacağız dedi. Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Sn.ÜNALAN daha sonra Mesudiyedeki Esnafları dinleyerek onların görüşlerini alıp ortak çözümler aradık. Yeşilce ve Topçam Bölgelerini de ziyaret eden Ünalan vatandaşlarla bir araya gelip kahvehanelerde samimi sohbetler gerçekleştirdi. Birlikte yaşadığı topluluğun ihtiyaçlarına daha yakından odaklanarak dayanışma ve çözüm için projelerini anlattı..
Halkçı belediyeciliği iktidara taşıyacağız. Başardık, yine başaracağız.
Yorum Yazın