GÜNDEM

CHP PENDİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BALYALI, PENDİK PAZARINDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA KONUŞTU

|
689979 Görüntüleme
CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı Pendik pazarında esnaf gezisi yaptı ve halkla bir araya geldi. Esnafların ve halkın yoğun ilgi gösterdiği Cumhuriyet Halk Partisi Pendik Belediye başkan adayı Tarık balyalı esnafın özellikle pazarın üstünün açık olması ve kış şartları nedeniyle yaşadığı sıkıntılarla ilgili notlar aldı ve seçim sonrası bu konuya ağırlık vereceklerini bildirdi.
CHP PENDİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BALYALI, PENDİK PAZARINDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA KONUŞTU

Halkın ilgisini kırmayan ve yanına gelen genç yaşlı çocuk büyük herkesle fotoğraf çektiren sorunlarını dinleyen notlar aldıran balyalı Pendik seçimlerinde Pendik ve kendisi için; İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde Ekrem İmamoğlu için oylarına talip olduklarına bildirdi.

Vatandaşın en çok yakındığı konu ekonomi ve Kentsel dönüşümdü. Bu konu ile ilgili projeleri ve çalışmaları olduğunu vatandaşa anlatan CHP Pendik belediye başkan adayı Tarık Balyalı Pendik için Büyükşehir Belediyesinde aldığı görevden itibaren Pendik’in ve pendikli’nin sorunları ile ilgili konuya çok hakim olduğunu ve konuya çözüm önerileri olduğunu vatandaşta ve esnafla yaptığı sohbette dile getirdi

PENDİK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

 

 

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.