Beykoz Engelliler Derneği, Beykoz Belediyesi ve destek veren esnafların katkılarıyla düzenlenen etkinlikte 10 engelli bireye akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.
Beykoz Engelliler Derneği, engelli bireylerin yaşamına dokunmak ve toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla Beykoz sahilinde anlamlı bir etkinliğe imza attı. “Engelimi Değil, Beni Gör” adıyla düzenlenen indirim çadırı şenliği, hem alışveriş keyfini hem de dayanışma ruhunu bir araya getirdi.
Geniş Katılımla Gerçekleşti
Etkinliğin organizasyonunu Marmara Belediyeler Haber Ajansı’ndan Hüseyin Okumuş üstlenirken, fuar düzenlemesini Doğuş Organizasyon Ajansı’ndan Doğan Kahraman gerçekleştirdi. Beykoz Belediyesi’nin desteği, esnafların katkısı ve Beykoz halkının yoğun ilgisiyle gerçekleşen şenlik, ilçede büyük bir birlik ve dayanışma atmosferi oluşturdu.
Başkan Gürzel Sandalye Dağıtımına Katıldı
Etkinliğe katılan Beykoz Belediye Başkanı Özlem Vural Gürzel, engelli bireylerin yanında olmanın önemine değinerek şu ifadeleri kullandı:
“Bugün burada bir kez daha gördük ki, dayanışma ve birlik olduğunda engelleri aşmak mümkün. Engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştıracak her adım, bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Açılış töreninde esnafların katkılarıyla temin edilen 10 akülü tekerlekli sandalye, ihtiyaç sahibi engelli bireylere Başkan Özlem Vural Gürzel’in de katıldığı dağıtım töreniyle teslim edildi. Teslim sırasında duygusal anlar yaşanırken, vatandaşlardan yoğun alkış yükseldi.
Dernek Başkanından Teşekkür
Beykoz Engelliler Derneği Başkanı Hasan Polat, törende yaptığı konuşmada hem esnafa hem de Beykoz Belediye Başkanı Özlem Vural Gürzel’e teşekkür ederek şunları söyledi:
“Bugün burada on engelli kardeşimize akülü tekerlekli sandalye teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Engel, hayata engel değildir. Dayanışma gösterdiğimizde her şeyin üstesinden gelebiliriz. Bu çadırdan alınan her ürün, aslında bir engelli bireyin hayatına dokunan umut ışığıdır.”
Dayanışma Çadırı Umut Işığı Oldu
Kurulan dev indirim çadırında vatandaşlar uygun fiyatlarla alışveriş yaparken, aynı zamanda engellilere destek olmanın gururunu yaşadı. Her satın alınan ürün, engelli bireyler için bir katkıya dönüştü.
“Engelimi Değil, Beni Gör” etkinliği sadece bir alışveriş şenliği değil, aynı zamanda toplumsal farkındalık ve dayanışma ruhunun en güçlü örneklerinden biri oldu

Yorum Yazın