Ümraniye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Çocuk biriminde kayıtlı olan 50 çocuk, Nevzat Demir Spor Tesisleri’nde Beşiktaşlı futbolcuları ziyaret etti.
Ümraniye Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde kaydı bulunan çocukların, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Namık Kemal Kültür Merkezi’nde kurulan Çocuk Birimi’nin düzenlediği gezi etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk birimine kayıtlı olan 50 çocuk, Nevzat Demir Spor Tesisleri’nde Beşiktaşlı futbolcuları ziyaret etti. Futbolcularla tanışıp fotoğraf çektiren çocuklar, Beşiktaş’ın kaptanı ve file bekçisi Tolga Zengin’e çiçek takdim etti. Toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından çocuklar, futbolcuların antrenmanını da izleme fırsatı buldular.
Yorum Yazın
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Belediyeler hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorum Yazın