GÜNDEM

Beykoz’da 23 Nisan Coşkusu: Binlerce Çocuk Bayramı Doyasıya Kutladı

hüseyin okumuş
249757 Görüntüleme
24 Nisan 2025 15:45
Son Güncelleme: 24 Nisan 2025 15:45
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yılı ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Beykoz’da büyük bir coşkuyla kutlandı.
Beykoz’da 23 Nisan Coşkusu: Binlerce Çocuk Bayramı Doyasıya Kutladı

Kutlamalar sabah saatlerinde Kavacık Borsa İlkokulu öğrencilerinin, Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel’i makamında ziyaretiyle başladı. Başkanlık koltuğuna temsili olarak oturan Nil Defne Açan, çocukların bayramını kutlayarak umut dolu mesajlar verdi. Günün devamında kutlamalar, Beykoz Belediye Meydanı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladığı programla sürdü. Öğrencilerin sunduğu rengârenk gösteriler izleyenlere gurur dolu anlar yaşattı.

Hemen ardından başlayan Beykoz Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği ise binlerce çocuğu bir araya getirdi. Palyaçolar, illüzyon gösterileri, yüz boyama stantları, zumba etkinlikleri, sahne şovları, yaratıcı çocuk atölyeleri ve dev şişme oyun alanları ile meydan, çocukların kahkahalarıyla şenlendi.

Etkinlik boyunca çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, “23 Nisan, sadece bir bayram değil; çocuklarımızın özgürlük, barış ve sevgi içinde büyüyeceği bir geleceğin teminatıdır. Onların mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

Beykoz’da gerçekleşen bu renkli ve neşeli kutlamalar, çocuklara unutamayacakları bir bayram yaşattı.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Belediyeler hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.