GÜNDEM

Kılıçdaroğlu, Bu Gayretin Çekmeköy'ü Kaybetmek için mi ?

863 Görüntüleme
13 Şubat 2014 18:56
Son Güncelleme: 13 Şubat 2014 18:56
CHP Genel Merkezi, Çekmeköy'de Aday belirlemede yaşadığı sıkıntıyı gidermek ve aday belirlemek üzere, Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı ile bölgede yaşayan vatandaşların nabzını ölçmek için Gürbüz Çapan'ı Çekmeköy'e gönderdi.
Kılıçdaroğlu, Bu Gayretin Çekmeköy'ü Kaybetmek için mi ?

CHP Genel Merkezi, Çekmeköy'de Aday belirlemede yaşadığı sıkıntıyı gidermek ve aday belirlemek üzere, Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı ile bölgede yaşayan vatandaşların nabzını ölçmek için Gürbüz Çapan'ı Çekmeköy'e gönderdi.

Bölgenin önde gelen CHP'li Siyasileri, Çekmeköy KAI (Kars, Ardahan, Iğdır) derneğinde bir anda telefonla birbirine Gürbüz Çapan ve Gürsel Tekin'in geleceği söyleyerek acil bir şekilde toplandılar.

Çekmeköy KAI Derneğinde yapılan toplantıya Gürbüz Çapan, Çekmeköy CHP Belediye Başkan Aday Adayı Atalay Altuntaş, CHP Belediye Meclis Üyeleri, Çekmeköy CHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ve Kars Köy Dernek başkanları ile birlikte partililer katıldı.

 

Gürbüz Çapan, Çekmeköy KAI Derneğinde yapmış olduğu konuşmada, "Hüseyin Avni Sipahi'nin aday olmasında hukuki bir engel var o yüzden bende Genel Merkezimin talimatı ile Çekmeköy'de seçimi kimle ve nasıl alırız'ı konuşmak ve araştırmak için buraya geldim. Sizleri dinleyip isteklerinizi ve dileklerinizi Genel Merkeze ileteceğim."dedi.

 

Herkes tek ağızla Sipahi dedi..

Toplantıya katılan katılımcılar hiçbir şekilde dışarıdan bir aday istemediklerini ve Hüseyin Sipahi'yi aday olarak görmek istediklerini söylediler. Gürbüz Çapan katılımcıların bu talebi üzerine ortamı yumuşatarak Hüseyin Sipahi'nin arkadaşı olduğunu ve tekrar hukuki engel ile adaylığının karşı karşıya geldiğini söyledi.

Katılımcılar Hüseyin Sipahi'nin aday olmadığı bir yerde seçimin zor bir şekilde alınacağını ve mevcut adaylar içerisinden aday  i gösterilmesi durumunda Hüseyin Sipahi'nin o kişiyi işaret ederek desteklemesi gerektiğini söylediler.

Gürbüz Çapan kendinle mi karıştırdın?

Çekmeköy'e gelip Hüseyin Avni Sipahi'nin aday gösterilmesinde, hukuki engel olduğunu toplantıda sürekli söyleyen Gürbüz Çapan'nın, bu iddiasını neden belgesi ile katılımcılara ispat etmediğini merak eden vatandaşlar "Çapan, Hüseyin Sipahi'yi kendiyle mi karıştırdı. Hüseyin Sipahi hakkında bu iddiayı öne atanların artık bahanelere sığınmamasını Çekmeköylülere kulak vermesi gerektiğini" söylediler.

Atalay Altundaş ismi konuşuldu...

Toplantıda Hüseyin Sipahi'nin aday olmaması durumunda Atalay Altundaş isminin aday olarak konuşulması, toplantıya tek aday olarak katıldığı için mi yoksa gerçekten Atalay Altundaş mı aday olarak isteniyor sorusunu akıllara getirdi.

 

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Belediyeler hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.