Etkinliğe, Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Bülent Akpınar, Ordu İl Kadın Kolu Başkanı Nilgün Yılmaz, Ordu Belediye Meclis Üyesi Sakine Kuzu, Fethiye Belediye Meclis Üyesi Gülümser Yazıcı, Kartal Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Sevim Erdoğan, Mesudiye İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Mesudiye önceki Kadın Kolu Başkanları Meral Yücetürk, Fahriye Benli, Belediye Meclis Üyeleri Ferdi Özcan, İlhan Gökay, Olgun Benli ile birlikte yönetim kurulundaki arkadaşları Gülsüm Karaduman, Nurdoğan Yıldırım, Ayla Ergan, Gülay Beceren, Şahinde Çolak, Meral Yılmaz, Nebahat Karayaka, Dürdane Boduroğlu, Meliha Uygun, Nadire Öztürk, Hüsniye Yıldız, Gülsen Sunar, Semahat Özyurt ve Nuray Koç da katıldı.
Ayrıca, şair ve yazar Gülten Özgül, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Beylikdüzü Onusal Başkanı Ülker Delibaşı, Mesudiye esnafları, CHP Mesudiye Belediye Başkan Adayı Olgay Ünalan, çeşitli muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de bu yoğun ilgi gören kahvaltıda yer aldı.
Toplamda 350'ü aşkın kişinin katılımıyla gerçekleşen bu etkinlik, Mesudiye'de Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan ilginin artmakta olduğunun güçlü bir göstergesi oldu. Necibe Gençgönül, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, bu kadar büyük bir katılım beklemediklerini, ancak bu ilginin kendilerini son derece mutlu ettiğini belirtti.
Yorum Yazın